CLC-VECTA zet belangrijke stap in naamswijziging

‘Yoin’ met enthousiasme ontvangen door leden

Breukelen, 23 januari 2020. Op haar jaarlijkse nieuwjaarsevent heeft CLC-VECTA een belangrijke stap gezet in het proces naar een nieuwe naam voor de vereniging. Het voorstel voor de naam ‘Yoin’, met als onderschrift ‘the event community’, is door de aanwezige leden met enthousiasme ontvangen. Het bestuur kan daarmee de vervolgstappen zetten om te komen tot de introductie van de nieuwe naam.

 

Yoin
‘De naam ’Yoin’ is de uitkomst van een uiterst zorgvuldig doorlopen proces, waarin de tijd is genomen om met leden tot een nieuwe naam te komen. Voorop staat dat onze leden zich herkennen in de nieuwe naam, dat hij past bij waar wij en onze leden voor staan en dat hij toekomstbestendig is’, aldus Riemer Rijpkema, directeur van CLC-VECTA. Bestuurslid Eline Deijs (RAI Amsterdam) vult aan: ’Yoin is een samenvoeging van ‘You’ en ‘Join’. Het is een naam die invulling geeft aan de ambities van onze vereniging en bevestigt waar we voor staan. Met de community samen aan de slag, meedoen en delen.’

Aan de slag
‘We hebben de naam getoetst bij de leden, hij is goed ontvangen, nu is het aan ons om met de feedback van de leden aan de slag te gaan voor de verdere ontwikkeling van het logo, de bijbehorende huisstijl en te gebruiken domeinnamen en extensies. De verdere terugkoppeling aan de leden daarvan volgt in de komende Algemene Ledenvergadering in mei van dit jaar waar we dan definitieve knopen doorhakken’, besluit bestuurslid Eline Deijs (RAI Amsterdam).

Gastblogger

Gastblogger

Regelmatig plaatsen diverse gastbloggers hun kennis of informatie op het platform van Brandspacers. Sharing is caring!