Inspiratie

TRIABLOCK

By mei 16, 2019 No Comments

Wat als je eens wat anders wilt dan de eeuwige rollerbanner? Wat als je wilt opvallen tussen alle “blur” aan boodschappen en reclames? Wat als je creativiteit, innovatie en kwaliteit wilt uitstralen?

Dan is het denken in een andere vorm dé manier om je boodschap anders dan normaal over te brengen. De Triablock is zo’n manier. De vorm, gebaseerd en geïnspireerd op 3D driehoeken, heeft iets weg van een rechtopstaand potlood en valt altijd op. Met name de variant met de punt heeft een heel gave vlakindeling die van nature de mogelijkheid biedt om verschillende aspecten van je boodschap, overzichtelijk te presenteren. Omdat de kijker er omheen loopt, krijgen de afzonderlijke boodschappen iedere keer weer hernieuwde aandacht. Of dat nu een reclame boodschap is, of bijvoorbeeld een bewegwijzering.

Door z’n bijzondere vorm creëert de Triablock ook een heel bijzonder lichtinval op de verschillende vlakken. Dat geeft met name bij tintvlakken een heel chique en sfeervol beeld van iets verder af. Daarmee maakt t ook veel indruk in etalages en in een ruimtelijke omgeving. Er zijn ook mogelijkheden om de Triablock te laten draaien op een voetstukje of te voorzien van licht van binnen uit, wat weer een heel ander effect geeft.

Dat brengt het verhaal op het materiaal waarvan de Triablock gemaakt wordt. Het honingraat kunststof is 3 mm dik. De Triablock wordt ongevouwen geleverd en wordt door middel van elastieken vastgezet in de karakteristieke vorm. Dat is even een handigheidje, maar als je er eenmaal uit bent, is het heel eenvoudig in elkaar te zetten. Het bestaat namelijk uit één stuk en als je het fout doet, merk je het direct. Door het materiaal is het een ultra lichtgewichte zuil, die je met twee vingers kunt verplaatsen indien gewenst. Als je ze buiten wilt gebruiken, kan dat ook. Er wordt dan een verzwarende tegel onderin de Triablock gelegd, die ‘m goed op  z’n plaats houdt. Hij is ook waterproof, dus is ie weersbestendig.

De Triablock is vanaf oplage 1 te bestellen en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, vormen en maten. Levertijd ligt tussen de 5 en 10 werkdagen, maar houd er rekening mee dat de opmaak van de vlakken, wat extra werk inhoudt, al is er een duidelijke werktekening beschikbaar natuurlijk.

Mark Botter

Mark Botter

Mark is eigenaar van het reclame productie bedrijf Sign en Meer. Als vakidioot is hij altijd opzoek naar de beste oplossing voor de toepassing als het gaat om visuele communicatie.